Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: در جلسه با حضور رزم‌حسینی وزیر صمت آخرین وضعیت اجرایی شدن پروژه پتروشیمی فجر استان کرمان بررسی شد که نتایج خوبی داشت. - اخبار استانها -

محمد‌مهدی زاهدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمان، اظهار داشت: جلسه پیگیری اجرایی شدن پروژه پتروشیمی در استان کرمان امروز عصر با حضور رزم‌حسینی وزیر صمت، زینی‌وند استاندار کرمان و جمعی از مسئولان در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این جلسه بحث‌های متعددی برای اجرایی شدن پتروشیمی در استان کرمان شد افزود: در نهایت بانک پاسارگاد اعلام کرد که حاضرند یک واحد پلی استال به ظرفیت 40 هزار تن احداث کنند که در مجموع حدود 250 میلیون دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در رابطه با پروژه اصلی پتروشیمی در کرمان که حدود دو میلیارد دلار هزینه دارد بانک پاسارگاد به تنهایی نمی‌تواند این پروژه را به نتجه برساند و باید سرمایه‌گذار جدید به پروژه وارد شود.

وی با اشاره به اینکه بانک پاسارگاد در حال حاضر حدود 67 درصد سهام این پروژه را دارد و در جلسه عنوان شد که برای اجرایی شدن پروژه اصلی پتروشیمی در استان کرمان بخشی از این سهام خود را واگذار کند گفت: مقرر شد که بانک پاسارگاد سهام خود را تا سقف 35 درصد کاهش و سرمایه‌گذار جدید به پروژه وارد شود.

زاهدی با بیان اینکه هر کدام از صنایع بزرگ استان اعلام آمادگی کنند بانک پاسارگاد حاضر به واگذاری سهام به آن شرکت و عملیاتی شدن پروژه را دارد خاطر‌نشان کرد: در جلسه مقرر شد آقای رزم‌حسینی وزیر صمت این موضوع را با صنایع بزرگ استان در میان گذاشته و مذاکرات لازم را انجام بدهد.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم هر دو این پروژه‌ها به موازات هم انجام شود و هر چه سریعتر شاهد عملیاتی شدن پروژه پتروشیمی در استان کرمان باشیم افزود: البته مشکلات دیگری از جمله تامین آب برای پروژه‌ها وجود دارد که باید پیگیری‌های لازم انجام می‌شود و جای نگرانی از این بابت نیست.

‌صندوق توسعه ملی به تعهدش برای پروژه پتروشیمی کرمان عمل نکرداستاندار کرمان: پروژه پتروشیمی فجر کرمان تعطیل نشده استعدم افزایش سرمایه بانک عامل سبب معطل‌ماندن پروژه کارخانه پتروشیمی فجر کرمان شده است

به گزارش تسنیم پلی استال از ترمو پلاست‌های گرمانرم است که در پلاستیک‌‌های مهندسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از نام‌های دیگر پلی استال می‌ توان به دل‌رین، هوستافرم، دراکن، سلکن و الترافرم اشاره کرد. رزین‌های پلی استال که به آن پلی اکسی متیل نیز می‌گویند، در صنایع مختلف از جمله کشاورزی، حمل و نقل، ساختمان و... کاربردهای گسترده‌‌ای دارد. صنایع الکتریکی و الکترونیکی بزرگترین بازار مصرف این ماده هستند؛ پلی استال‌ها در ساخت قطعات الکتریکی و الکترونیکی نظیر سوئیچ‌ها، تلفن، ماشین‌های اداری، دکمه‌های صفحه کلید کامپیوتر و پرینترها کاربرد دارند.

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید این ماده را می‌توان از پتروشیمی‌های فعال داخل کشور تامین کرد. همچنین در کشور ما و در منطقه خاورمیانه، واحد تولید کننده پلی استال رزین وجود ندارد و تمامی نیازهای منطقه و ایران از طریق واردات از کشورهای اروپایی و چین تامین می‌شود. بنابراین به دلیل بی‌رقیب بودن این محصول، می‌توان یک بازار انحصاری ایجاد کرد.

به گزارش تسنیم در سفر وزیر صمت به استان کرمان و دیدار رزم‌حسینی با نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان، محمد‌مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی خواستار پیگیری اجرایی شدن پروژه پتروشیمی فجر استان کرمان از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت شد که جلسه امروز به همین منظور برگزار شده است.

انتهای پیام/511/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان پتروشیمی در استان کرمان پروژه پتروشیمی فجر شدن پروژه پتروشیمی اجرایی شدن پروژه بانک پاسارگاد رزم حسینی وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۳۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور